Autor Wątek: Для кулінарів, які цікавиться експериментами на кухні, однак не терпить розкидані речі під ча  (Przeczytany 14 razy)

TiffanyHam

• Nowy użytkownik
  • *
  • Lubię to 0
    • Для кулінарів, які цікавиться експериментами на кухні, однак не терпить розкидані речі під час кухні вдома!
Я просто не можу не поділитися історією, яка сталася зі мене попереднього тижня, і це було.... Моя принцеса вимовила бажання, аби ваша покірна слуга зробила один неймовірне до її ДР. Ваша героїня, безумовно, розпочала шукати рецепт в кулінарних блогах і... о боже!. Провела цілих нервущих півтори години свого життя, переходячи із ресурсу на сайт! Перші варіанти виявилися занадто складні, декілька - із недоступними інгредієнтами, треті - серед масою банерів. Та ось потім я вспомнила про сей чудовий сайт і за 5 хвилинок вишукала - той самий вибір! Варіант виявився настільки детальним, що навіть юна дванадцятирічна доця здолала молодій допомогти. Як результат наша команда створили чарівний солодкий шедевр, що виявився справжнім прикрасою вечора. Зараз всі мої сусідки цікавляться: "Яким чином ти знайшла цей диво такий собі чудовий рецепт?"
Блог

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
moloromme wolodyjowskiego krolestwo wirtualna-hodowla-canidea gangultimate